If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега провери от някъде дърпа въздух.Ако имаш спортен филтър го махни и кажи какъв е резултата.
........
Имах спортен филтър конус и ми пукаше в колекторите на бензин и на газ, когато е студен двигателя. Смених го със стандартния филтър във филтърна кутия и тези пукания изчезнаха. Ако нямаш спортен филтър провери да не влиза от някъде въздух след филтъра.
Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
Имах спортен филтър конус и ми пукаше в колекторите на бензин и на газ, когато е студен двигателя. Смених го със стандартния филтър във филтърна кутия и тези пукания изчезнаха. Ако нямаш спортен филтър провери да не влиза от някъде въздух след филтъра.
Изчезнали са ти пуканията... не ги чуваш от кутията на филтъра просто....
От филтър няма как да прави детонации по колекторите!!
zdraveite i na men mi prekusvashe na benzin zashtoto q karam i na gaz.No sled kato mi pochistiha duzite na ultrazvukova banq nqmam problem.
Mnogo veroqtno i pri teb da e ot tova.
Predvaritelno se izvinqvam che e na latinica. _____________________________________________
Ако нямаш кирилица на компютъра ползвай кирилизатора на форума!
И моята нещо пука,нямам газова.Особено в ниските обороти яко пука и се друса цялата.Смених бобината,защото хвърляше искри през корпуса,но пукането си остава,тресе се цялата направо не се издържа.Някакво мнение по въпроса.....
И аз съм с абсолютно съшия проблем и (мойта газова е слагана фабрично имам и документи за това Ланди ренцо)бензиновата помпа ми е нова на 1 месец,от какво друго може да е.Утре ше изчистя дюзите и ще пиша дали се е оправила
Comment